Welkom

Wat is een Stadsvisie?

Om te zorgen dat Schiedam een aantrekkelijke stad is om in te wonen en werken is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Hoe die toekomst er uit ziet schrijven we op in een stadsvisie. De Stadsvisie vertelt het verhaal van de toekomst van onze stad. Bijvoorbeeld over de groei van het aantal inwoners, bereikbaarheid met de fiets en auto, de inrichting van de openbare ruimte, wonen, maar ook het aanbod van winkels en hoe we met elkaar willen samenwerken. En het leuke is, iedereen kan mee denken over de toekomst van Schiedam!

Wat hebben we tot nu toe opgehaald?

Al meer dan 3000 Schiedammers hebben tot nu toe meegedaan. Zij hebben ons laten weten wat zij belangrijke onderwerpen vinden voor de toekomst van de stad. Een samenvatting van wat we tot nu toe hebben opgehaald kun je hier downloaden. Maar we zijn nog niet klaar!

Hoe doe ik mee?

In de volgende fase kun je weer meewerken aan de Stadsvisie van Schiedam. Laat op onze stellingenpagina weten waar je het wel en niet mee eens bent of praat mee over alle onderwerpen van de stadsvisie op deze pagina. Kom naar één van onze toekomstevents of laat van je horen op onze Facebookpagina. Bekijk onze doe-mee-pagina voor meer informatie of bekijk de nieuwspagina voor het laatste nieuws.

 

 

 

Toekomst in beeld

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Toekomst in beeld","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"193436"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

De toekomst van dichtbij meemaken?

Ontvang het laatste nieuws en uitnodigingen direct in je mailbox.

Ik wil op de hoogte blijven!

 

 
 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen