Welkom

Wat is een Stadsvisie?

Om te zorgen dat Schiedam een aantrekkelijke stad is om in te wonen en werken is het belangrijk om na te denken over de toekomst. Hoe die toekomst er uit ziet schrijven we op in een stadsvisie. De Stadsvisie vertelt het verhaal van de toekomst van onze stad. Bijvoorbeeld over de groei van het aantal inwoners, bereikbaarheid met de fiets en auto, de inrichting van de openbare ruimte, wonen, maar ook het aanbod van winkels en hoe we met elkaar willen samenwerken. En het leuke is, iedereen kan mee denken over de toekomst van Schiedam!

Hoe doe ik mee?

Al meer dan 1500 Schiedammers hebben tot nu toe meegedaan. Bekijk onze Doe-mee-pagina voor meer informatie en wat we al hebben gedaan of bekijk de nieuwspagina voor het laatste nieuws.

Hoe gaan we verder?

Begin 2020 worden alle resultaten verwerkt. Als we dit hebben gedaan koppelen we terug wat we hebben opgehaald. Uiteraard bekijken we graag samen met Schiedammers of we alle inbreng goed hebben verwerkt en gaan we verder in gesprek. We zijn benieuwd welke thema's en ideeën er voor de toekomst van de stad naar voren komen. Op deze website houden we Schiedam op de hoogte.

 

 

 

Toekomst in beeld

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Toekomst in beeld","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"2","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"193436"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

De toekomst van dichtbij meemaken?

Ontvang het laatste nieuws en uitnodigingen direct in je mailbox.

Ik wil op de hoogte blijven!